Miramarska cesta 13 D - 10 000 Zagreb - Hrvatska

     
hr hr    enflag
×

Upozorenje

Nije uspjelo učitavanje XML datoteke

___________________________________________________________________________________________

LOKACIJA

Apartman MAJATALO nalazi se u samom centru grada u mirnoj četvrti okruženoj gradskim parkom, a nadomak mnogih turističkih atrakcija i gradske vreve.

U neposrednoj blizini je koncertna dvorana „Vatroslav Lisinski“(www.lisinski.hr), Gradska vijećnica, zgrada suda te 

botanički vrt (http://hirc.botanic.hr/vrt/hrv/o_vrtu.htm) koji se proteže u sklopu znamenitog parkovnog pojasa tzv. Lenuzzijeve potkove (http://zagreb.wikispaces.com/Lenucijeva+potkova).

Nadohvat ruke je Glavni željeznički kolodvor te brojni restorani, kafići, noćni klubovi, dućani, pekarnice, supermarketi i trgovački Importane centar.

___________________________________________________________________________________________

POVEZANOST JAVNIM PRIJEVOZOM

JAVNE GRADSKE TRAMVAJSKE I AUTOBUSNE LINIJE

Sa stanice na Glavnom kolodvoru voze tramvaji br. 2,4,6,9 i 13, dok sa stanice kod koncertne dvorane „Vatroslav Lisinski“ voze brojevi 3, 5 i 13.

Tu su i mnoge autobusne stanice s linijama koje spajaju centar s udljenijim četvrtima grada.

Sve tamvajske i autobusne stanice su na udaljnosti 2-5 min. pješke od apartmana. Informacije o gradskim linijama i voznom redu na www.zet.hr

OSOBNI PRIJEVOZ AUTOMOBILOM

Dolazite li automobilom, a nemate GPS, lako ćete nas naći. Kada uđete u grad Avenijom Dubrovnik, kod Muzeja suvremene umjetnost uputite se u smjeru centra Avenijom Većeslava Holjevca i, u produžetku, Ulicom Hrvatske Bratske Zajednice sve do koncertne dvorane „Vatroslav Lisinski“ koja se nalazi u Ulici grada Vukovara. Tu na semaforu skrenite lijevo do sljedećeg semafora s Miramarskom cestom gdje skrenite desno. U Miramarskoj, nakon benzinske stanice ponovo skrenite desno i tu ste.

Kod nas Vas u sklopu apartmana čeka osigurano garažno mjesto.

ŽELJEZNIČKI KOLODVOR

Udaljenost Glavnog željezničkog kolodvora je svega 5 min. pješke kroz pasaže Importane centra. Sve detaljne informacije o voznom redu i cijeni karte možete pogledati na www.hzpp.hr

AUTOBUSNI KOLODVOR

Autobusni kolodvor u Držićevoj ulici dobro je povezan tramvajskim linijama 6 i 2 (smjer Črnomerec). Vožnja tramvajem traje svega 10-ak min. do Glavnog željeznikog kolodvora, gdje trebate sići. Odande imate 5 min. pješke kroz pasaže Importane centra do apartmana. Sve detaljne informacije o voznom redu i cijeni karte možete pogledati na www.akz.hr.

ZRAČNA LUKA

Zračna luka Pleso udaljena je 12 km od apartmana. Odlično je povezana autobusnom linijom do Autobusnog kolodvora. Vožnja od zračne luke do Autobusnog kolodvora traje oko 30 mi. Sve detaljne informacije o voznom redu i cijeni karte možete pogledati na www.plesoprijevoz.hr

Iz zračne luke, dakako, možete stići i taxi-jem. U tom slučaju samo zapamtite našu adresu, Miramarska 13 d, i svaki taksist će vas rado dovesti do vašeg apartmana.

___________________________________________________________________________________________

Galerija

Vrijeme

Zagreb

Kalendar

COM_BOOKINGCALENDARFORJOOMLA_NAVIGATION_PREV_LINK COM_BOOKINGCALENDARFORJOOMLA_NAVIGATION_NEXT_LINK
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
  Booked
  Free